Obres i reformes a Manresa

Obres i reformes a Manresa | C2EO

Construcció, obres i reformes a Manresa, Bages i Barcelona

Vam fundar C2EO l´any 1959 i som ja la tercera generació familiar al capdavant de la nostra empresa de construcció a Manresa.

Comencem com una empresa de obres i reformes a Manresa, enfocada al manteniment de fàbriques tèxtils i a la construcció de xalets particulars i actualment som una important constructora i promotora a Manresa, amb capacitat per tota classe d'obres, reformes i rehabilitacions.

Per poder oferir al client particular o professional un servei integral clau en mà, tenim una àmplia xarxa multidisciplinària de col·laboradors de diferents àrees. arquitectes, enginyers, paletes, lampistes...

La millor qualitat d'acabats, amb preus competitius i una atenció personal i propera.

Amb C2EO sempre trobarà el millor servei en el projecte d'edificació, construcció, rehabilitació o reforma específic.

Ens valem del personal més especialitzat per poder oferir al client particular o professional un servei integral clau en mà. Comptem amb una àmplia xarxa multidisciplinària de col·laboradors de diferents àrees. Arquitectes, enginyers, paletes, lampistes...

Treballem amb els mitjans tècnics més avançats, amb maquinària específica per a cada tipus de servei: vehicles de transport personal i de mercaderies, grues torre, dumpers, carretó elevador, especials etc.

Tenim un magatzem propi de 400 m2 d'interior i 8000 m2 de pati, on emmagatzemem mercaderia per garantir els terminis de realització de cada obra i on també guardem tota la flota de vehicles o maquinària de construcció.

L'experiència, garantia, solvència i qualitat tenen un nom i aquest és el de C2EO, una empresa de obres i reformes a Manresa, referent per serveis de construcció per tota Barcelona.

 

C2EO

Obres | Serveis

  Passatge Del Rajoler s/n bajo,
Manresa, 08242, (Barcelona)

  93 873 12 38

  690 25 67 55

Vol vendre, comprar o llogar?

Venda lloguer
B- 65722761
Registre Mercantil de Barcelona
al Tom 43048 Foli 173
Fulla nº B-419456
Codi Rea 09/00/0044451