Rehabilitació de façanes a Manresa

Rehabilitació de façanes a Manresa | C2EO

Reparem l'exterior d'edificis, rehabilitació de façanes a Manresa i Barcelona

Solucions adaptades per rehabilitació o restauració de façanes d'edificis a Manresa, el Bages o a Barcelona.

Ens podem ocupar de tot el procés de rehabilitació de façanes a Manresa, el Bages o Barcelona, per particulars, comunitats o empreses. Abastem des del projecte fins a l'execució de l'obra en qüestió, ja sigui una millora estètica o una reparació. Partim de l'estat inicial de l'edifici, per poder oferir el servei de rehabilitació de façanes a Manresa, adaptat a la normativa vigent.

Si el motiu per la rehabilitació de façanes a Manresa és el d'evitar perills pels vianants (a causa de despreniments), tapar esquerdes, o altres petites reparacions, i no es desitja dur a terme una gran obra, podem presentar una proposta de rehabilitació mínima, que farà possible que l'edifici recuperi un aspecte digne, segur, i saludable al més aviat possible.

Per aquelles rehabilitacions de façanes a Manresa que incloguin un canvi estètic significatiu, disposem de diferents opcions per tots els gustos i pressupostos.

Tindrà diverses opcions, des de cobrir-la amb morter monocapa, arrebossat, i pintat, fins a folrar-la amb obra vista, aplacat de pedra natural, granit o llosa.

 

Treballs de rehabilitació de façanes a Barcelona

Imatges de treballs de rehabilitació de façanes a Barcelona

C2EO

Obres | Serveis

  Passatge Del Rajoler s/n bajo,
Manresa, 08242, (Barcelona)

  93 873 12 38

  690 25 67 55

Vol vendre, comprar o llogar?

Venda lloguer
B- 65722761
Registre Mercantil de Barcelona
al Tom 43048 Foli 173
Fulla nº B-419456
Codi Rea 09/00/0044451