Rehabilitació de teulades a Manresa

Rehabilitació de teulades a Manresa | C2EO

Instal·lació de panells sandwich per la rehabilitació de teulades a Manresa

Aïllament, estanqueïtat i seguretat, en rehabilitació de teulades a Manresa, el Bages o Barcelona. Consulti'ns.

Rehabilitació de teulades amb instal·lació de panells sandwich

Pels nostres serveis de rehabilitació de teulades a Manresa, a més a més, de les reformes clàssiques consistents per canviar teules i bigues, oferim solucions més innovadores i eficients, tant en estalvi econòmic en treballs de la reconstrucció de teulades a Manresa, com per facilitar l'estalvi energètic i l'aïllament tèrmic i acústic. Amb aquest objectiu, ens valem de panells sandwich per la rehabilitació d'edificis.

Els panells sandwich autoportables són una solució per la rehabilitació de teulades que, complint la normativa, a més a més, de ser elegants faciliten l'estalvi en tots els aspectes. La instal·lació és més ràpida que utilitzant mètodes tradicionals, i aporta una significativa millora en el confort en l'habitatge. Si fos necessari, també permet la instal·lació claraboies o finestres a la teulada, amb les màximes garanties d'estanqueïtat.

Des de la seva aparició, els panells sandwich autoportables han suposat una revolució per la construcció de teulades, gràcies al fet que el mateix panell fa les funcions de sostre (amb diferents acabats, que van des de placa de guix, aglomerat, o encadellat de fusta, fins a xapat amb fusta natural), i d'aïllant tèrmic i acústic. Aquest aïllament es deu a una capa de material aïllant que es troba a l'interior dels panells autoportables, i que pot anar dels 40mm fins als 180mm. Sobre els panells sandwich autoportables únicament haurà de col·locar les teules, i la teulada quedarà acabada.

 

Treballs de rehabilitació de façanes a Barcelona

Imatges de treballs de rehabilitació de façanes a Barcelona

C2EO

Obres | Serveis

  Passatge Del Rajoler s/n bajo,
Manresa, 08242, (Barcelona)

  93 873 12 38

  690 25 67 55

Vol vendre, comprar o llogar?

Venda lloguer
B- 65722761
Registre Mercantil de Barcelona
al Tom 43048 Foli 173
Fulla nº B-419456
Codi Rea 09/00/0044451